Followers

Tuesday, January 18, 2011

Addicted Main Game?

Assalamualaikum kwn2,. arini Miss Coffee nak share sket tentang hobi MissCoffee yang giler kat game nih,. Antara game yang paling diminati ialah PES 2011. Ape tuh? Haa, PES 2011 ni singkatan kpd PRO EVOLUTION SOCCER, senang kata game bola lah,. Hehe., Tiap-tiap hari MissCoffee main game nih,. Ye lar an, MissCoffee ni kipas susah mati PES nih, sejak dari tingkatan 2 da main, follow sampai hari ni lor. Hehe,. Start dari PS1, PS2, n skang ni men kt laptop lak,.

CQ-40 MissCoffee.. =D
Joystick yg paling setia,. hee~

Alhamdulillah, time MissCoffee bli laptop dlu, mmg dalam kpale ni nak wat maen game jer, bkn nak wat assignment, hee,. Lepas 2-3 hari survey, bli jgk akhirnye laptop yg brjename COMPAQ CQ-40 ni, asalkn ade graphic card game,. Sayang sgt kat laptop ni, msuk ni da 2 taun pakai, MissCoffee wat maen macam2 game, x rosak pape pun lg. =) trbaekk!
Em., sambung balik PES 2011 td,. Club biase yang MissCoffee gne,.? Mestilah Barcelona,. Hehe,. Bes ker Barca tu? Of coz lar, pasal ader dua ore nih, VILLA & MESSI,. Hihi..

p/s: Kwn2 yg kt luar sne tu, korg maen game aper yep? mai la sni SHARE sket dgn MissCoffee., xrugi pape lar,. Hee~

10 comments:

SoutulMujahid said...

aku pakai CQ40 gak.. tp xde graphic card
laptop ko ada prob x mcm suara tiba2 mati???

aku masih main PES 2010. huhu... FIFA 11 dah byk improve r aku tgk kat youtube... cuma muka player je mcm siot

Mkhalilizul said...

klu graphic card xde, mmg xleh main pes2011 ni, game ni gne grafik tggi,.

bagi aku PES 2011 lg best, + lg susah dri pes2010,.

khaifaiz said...

dah lama tak men pes kat PC sbb dah men PS.. hehehe

MissCoffee said...

SoutulMujahid:

CQ-40 ni mmg ade mslh, kbykn problem ialah screen rosak,.
klu ade waranti lg baek anta,.

MissCoffee said...

Mkhalilizul:

Yap, MissCoffee stuju,. ingin sgt nk lwn dgn kmu,. hee~ :p

MissCoffee said...

khaifaiz:

PS3 ker? mesti grafik dy cantek an? hihi
MissCoffee da maen kt Ps2, tp grafik dy kureng lah,.

-against gravity- said...

maiN game Online x?

sukahaha said...

wuahh!! main game gak upenye hehe..

jemput sini yer
blog Matdin

MissCoffee said...

against gravity
main jgk, garena ngan Jin Online,. ;)

MissCoffee said...

matdin

haha,. ye r, nper? matdin xmaen game ke?